MUSIC ST op volle stoom richting 31 juni…

30 juni nadert en er is al heel veel werk verzet. De zangers en zangeressen en het orkest raken steeds beter op elkaar ingespeeld, de vele repetities beginnen duidelijk hun vruchten af te werpen. We kunnen nu al complimenten maken aan de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet, maar we zijn er nog niet helemaal. De laatste fase breekt nu aan, muzikaal gaan we door met gezamenlijke repetities op maandagen en vrijdagen. Daarnaast hebben we nog een repetitiedag op zondag 17 juni. Om 9.15u zijn onze jeugdleden aan de beurt met hun act en daarna zullen de muzikanten met de zangers, dans en het combo van 10u tot 15u aan de beurt zijn. Gelukkig wordt er gezorgd voor een stevige lunch zodat we genoeg energie blijven hebben om het vol te kunnen houden. Vanaf 23 juni staat de ombouw van de manege tot een feestzaal op het programma. Dit is een gigantische klus en onder het motto van vele handen maken licht werk: we kunnen iedereen gebruiken die wat tijd vrij kan maken. Mocht je willen meehelpen, meld je dan bij een van de leden van Fanfare Vriendenkring of Muziekvereniging Tienray!

O ja, kaartjes zijn nog steeds te verkrijgen bij Wilhelmina, Kapsalon geknipt voor hem en haar, IJssalon Clevers en Kapsalon Hipp, en natuurlijk ook nog via alle leden van beide verenigingen.

Dit is een evenement dat je niet wilt missen, dus zorg dat je erbij bent op 30 juni!!!!

MUSIC ST – SPONSOREN

MUSIC ST – 30 juni 2018

UPDATE MUSIC ST – 30 juni 2018

Music ST….de voorbereidingen deel 1

Zoals iedereen al heeft kunnen lezen in de dorpsblaadjes of op Facebook is er 30 juni er een spetterende show genaamd Music ST. Een dergelijk spektakel komt niet zomaar uit de lucht vallen.

Veel muziekliefhebbers zijn al maanden bezig met de voorbereidingen, daarom is het misschien wel leuk om de mensen van Tienray en Swolgen een inkijkje te geven in wat hier allemaal bij komt kijken.

Diverse commissies zijn tegelijk aan het werk gegaan. Er moeten moeilijke keuzes gemaakt worden over welke liedjes gespeeld kunnen worden, zangers moeten benaderd worden en de muziek moet dan nog “passend” gemaakt worden zodat muzikanten, begeleidingsband, zangers en zangeressen ermee uit de voeten kunnen.

Ook het omtoveren van een manege naar een feestzaal, waar straks iedereen onder het genot van een hapje en drankje al stilstaand genietend of volop dansend aan dit spektakel zal kunnen gaan deelnemen, is geen eenvoudige zaak. Een dergelijke onderneming brengt ook hoge kosten met zich mee en naast de inkomsten die uit het optreden zelf gegenereerd kunnen worden, is de sponsorcommissie druk bezig met het benaderen van lokale middenstanders die ons helpen dit alles mogelijk te maken.

Veel werk is dus al verzet en de focus ligt nu op de muziek.

Muzikanten van Muziekvereniging Tienray en Fanfare Vriendenkring Swolgen zijn inmiddels al goed aan elkaar gewend en de repetities worden goed bezocht. Ook de verschillende dansacts die te zien zullen zijn tijdens een aantal muzieknummers worden ondertussen achter de schermen ingestudeerd.

De zangers en zangeressen zijn volop aan het werk en sluiten regelmatig aan bij de repetities.

Komende weken zullen in het teken staan van de grote hoeveelheid muziekstukken instuderen en afstemmen met de andere muzikanten die voor jullie gaan optreden op 30 juni bij Music ST.

MUSIC ST – 30 juni 2018

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert Fanfare Vriendenkring Swolgen in samenwerking met Muziekvereniging Tienray voor de derde maal MUSIC. Op een groot podium zullen de leden, aangevuld met artiesten uit Swolgen, Tienray en omstreken, een wervelende show presenteren. De show zit vol met muziek, dans en enkele zeer verrassende acts.

MUSIC-ST staat voor Music Unlimited Swolgen In Concert samenwerking tussen Swolgen – Tienray. Een toepasselijke naam, want inderdaad “zit” alles in muziek. Het talent van de muzikanten en artiesten, de geschiedenis van klassieke muziek tot moderne popsongs en het enthousiasme waarmee de dirigenten en leden van beide verenigingen zich inzetten en volledig samenwerken om een onvergetelijke avond te verzorgen.

Wie herinnert zich niet het geweldige promsconcert , MUSIC the second edition, van 2013 waarvan een 550 bezoekers hebben genoten. Is dit te overtreffen? Het antwoord is volmondig JA. De familie Poels heeft hun manege, Stal de Leygraaf gelegen Donkstraat 14 te Swolgen, wederom ter beschikking gesteld voor dit grote evenement. Deze manege zal worden omgetoverd in een sfeervolle concertlocatie. De opzet zal nog grootser worden dan voorheen. Het podium, lichteffecten en het geluid zullen nog spectaculairder zijn. De speciale optredens zullen nog verrassender zijn. Kortweg,  een perfecte ambiance zal worden gevormd voor dit geweldige spektakel waarbij wij natuurlijk nog meer bezoekers verwachten dan de vorige keer.

De voorbereidingen van MUSIC-ST 2018 zijn al in volle gang en de organisatie is erin geslaagd om een zeer gevarieerd programma samen te stellen met medewerking van zangers, zangeressen, dans uit Swolgen en Tienray en omstreken. Welke muzieknummers deze avond door De Leygraaf zullen galmen houden wij nog even geheim, maar het belooft een geweldig gevarieerd programma te worden.

Sponsoren

Ook u kunt onze vereniging sponsoren!

Koopt u wel eens online? Bezoek dan de volgende keer eerst Sponsorkliks.
Via het logo van SponsorKliks hieronder komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar gaat er een commissie naar onze vereniging.
U sponsort ons dus gratis! Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage aan onze vereniging!!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Rabobank Horst Venray       

Lees meer

Links

Limburgse Bond van Muziekgezelschappen
De Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) treedt binnen de provincie Limburg op als belangenbehartiger van circa 285 muziekgezelschappen. Ze staat voor het vernieuwen, verbinden en versterken van de blaasmuziek.

Lees meer