Music ST, sponsoren & links 2018-02-12T18:49:06+00:00

MUSIC ST – 30 juni 2018

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert Fanfare Vriendenkring Swolgen in samenwerking met Muziekvereniging Tienray voor de derde maal MUSIC. Op een groot podium zullen de leden, aangevuld met artiesten uit Swolgen, Tienray en omstreken, een wervelende show presenteren. De show zit vol met muziek, dans en enkele zeer verrassende acts.

MUSIC-ST staat voor Music Unlimited Swolgen In Concert samenwerking tussen Swolgen – Tienray. Een toepasselijke naam, want inderdaad “zit” alles in muziek. Het talent van de muzikanten en artiesten, de geschiedenis van klassieke muziek tot moderne popsongs en het enthousiasme waarmee de dirigenten en leden van beide verenigingen zich inzetten en volledig samenwerken om een onvergetelijke avond te verzorgen.

Wie herinnert zich niet het geweldige promsconcert , MUSIC the second edition, van 2013 waarvan een 550 bezoekers hebben genoten. Is dit te overtreffen? Het antwoord is volmondig JA. De familie Poels heeft hun manege, Stal de Leygraaf gelegen Donkstraat 14 te Swolgen, wederom ter beschikking gesteld voor dit grote evenement. Deze manege zal worden omgetoverd in een sfeervolle concertlocatie. De opzet zal nog grootser worden dan voorheen. Het podium, lichteffecten en het geluid zullen nog spectaculairder zijn. De speciale optredens zullen nog verrassender zijn. Kortweg,  een perfecte ambiance zal worden gevormd voor dit geweldige spektakel waarbij wij natuurlijk nog meer bezoekers verwachten dan de vorige keer.

De voorbereidingen van MUSIC-ST 2018 zijn al in volle gang en de organisatie is erin geslaagd om een zeer gevarieerd programma samen te stellen met medewerking van zangers, zangeressen, dans uit Swolgen en Tienray en omstreken. Welke muzieknummers deze avond door De Leygraaf zullen galmen houden wij nog even geheim, maar het belooft een geweldig gevarieerd programma te worden.

Sponsoren

Ook u kunt onze vereniging sponsoren!

Koopt u wel eens online? Bezoek dan de volgende keer eerst Sponsorkliks.
Via het logo van SponsorKliks hieronder komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar gaat er een commissie naar onze vereniging.
U sponsort ons dus gratis! Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage aan onze vereniging!!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Rabobank Horst Venray       

Lees meer

Links

Limburgse Bond van Muziekgezelschappen
De Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) treedt binnen de provincie Limburg op als belangenbehartiger van circa 285 muziekgezelschappen. Ze staat voor het vernieuwen, verbinden en versterken van de blaasmuziek.

Lees meer