Inzameling oud papier

Beste inwoners van Swolgen,

De inzameling van oud papier vindt plaats elke laatste zaterdag van de maand, na de middag!

Het oud papier dient in handzame (dichte) dozen of (vastgebonden) pakketten aangeboden te worden. Dozen of pakketten die niet te hanteren zijn, verkeerd materiaal bevatten, te zwaar zijn enz. zullen NIET meegenomen worden. Als het mogelijk is om meerdere huizen op 1 centrale plaats te verzamelen, wordt dat door ons enorm gewaardeerd! In het bungalowpark wordt enkel de rondweg gereden (Parkweg, Mezenlaan, Nachtegaallaan en Merellaan). Graag daar uw papier neerzetten.
Wij zijn vrijwilligers die het doen om de clubkas te spekken en willen hiermee geen blessures oplopen.

Het oud papier kan vanaf 13.00 uur aan de weg gezet worden met het vriendelijke verzoek om het af te dekken als het onverhoopt mocht regenen.

Hartelijk dank voor uw medewerking!!

Bestuur en leden Fanfare Vriendenkring

2018-04-23T18:26:39+00:00