Vakantie van 05 juli tot en met 12 aug.

Zaterdag 27 juli          : Inzameling oud papier

Maandag 19 aug         : 20.00 uur Repetitie

VOLGENDE INZAMELING OUD PAPIER 27 juli

Op  zaterdag 27 Juli a.s. vanaf 13.00 uur, wordt het oud papier ingezameld.

Het oud papier kan vanaf 13.00 uur aan de weg gezet worden met het vriendelijke verzoek om het af te dekken als het onverhoopt mocht regenen. Het oud papier dient in handzame (dichte) dozen of (vastgebonden) pakketten aangeboden te worden. Dozen of pakketten die niet te hanteren zijn, verkeerd materiaal bevatten, te zwaar zijn enz. zullen NIET meegenomen worden. Als het mogelijk is om meerdere huizen op 1 centrale plaats te verzamelen, wordt dat door ons enorm gewaardeerd! In het bungalowpark wordt enkel de rondweg gereden (Parkweg, Mezenlaan, Nachtegaallaan en Merellaan). Graag daar uw papier neerzetten.

Bedankt voor uw medewerking !

***

Afgelopen zaterdag hebben enkele van onze leden de warmte getrotseerd en er toch voor gezorgd dat in Swolgen het oud papier is opgehaald. De spontane actie van verschillende Swolgenaren om deze doorzetters te voorzien van een verfrissing in de vorm van drinken en ijsjes werd zeer gewaardeerd.  Zeer attent !!!

Namens de leden hartelijk dank hiervoor.

***

De zomervakantie is aangebroken en dat betekent dat de muzikanten voor een tijdje de instrumenten terug in het koffer leggen en gaan genieten van een welverdiende vakantie.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie !!!